Η Ευαγγελία

Η Ευαγγελία Δέδογλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή και ζεί στο Λιτόχωρο Πιερίας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Οι πρώτες σπουδές της ήταν στο τμήμα MARKETING στο Δ.Ι.Ε.Κ Κατερίνης και στο Ι.Ι.Ε.Κ Αυγερινοπούλου παρακολουθώντας σεμινάρια Ποδολογίας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Ονυχοπλαστικής.

Συνέχισε  παρακολουθώντας Ποδολογία στην Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος για τρία έτη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ενα χρόνο πρακτική άσκηση στην ειδικότητα και την αντίστοιχη Πιστοποιήση.
Κατέχει τον τίτλο της Πιστοποιημένης Ακαδημαικής Καθηγήτριας Ποδολογίας και απο το 2014 ασχολείται με την διδασκαλία στο τμήμα “Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής” σε Ι.Ε.Κ Δημόσια και Ιδιωτικά.

Η ποδολόγος Ευαγγελία Δέδογλου είναι ενεργό μέλος του ”Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας”, του “Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας” – συμμετέχοντας και σαν ομιλήτρια στην Ετήσια εκδήλωση του 2018 –  και της ”Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού” (Ε.Μ.Ε.Δ.Ι.Π) παρακολουθώντας ανελλιπώς τα συνέδρια και τις ημερίδες τους, από το 2008 έως σήμερα. Επίσης συμμετείχε και σε επιστημονικά συνέδρια με Πιστοποιημένη συμμετοχή που αφορούν την ειδικότητα.

Έχει παρακολουθήσει τις εργασίες του ”Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού” του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για έξι μήνες με την αντίστοιχη βεβαίωση.

Από το 2003 έως και σήμερα διατηρεί δύο Ποδολογικά Κέντρα στην Κατερίνη Ανδρούτσου 9 και στο Λιτόχωρο Αγ.Αποστόλων 11.Με σύγχρονο εξοπλισμό, συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση ποδολογικών προβλημάτων.

Πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πελάτες-ασθενείς.