Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Στο Κέντρο Ποδολογίας Δέδογλου Ευαγγελία σας προσφέρουμε υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ για να ανανεώστε το στίλ σας.

Γυαλισμένα, περιποιημένα νύχια στα χέρια και στα πόδια βελτιώνουν την εμφάνιση ή ακόμα και το πιο λιτό ρούχο….

Η περιποίηση των άκρων είναι πάντα στη μόδα και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σ’αυτό!!!

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας προτείνει σχέδια με φαντασία και ώστε να βρείτε ακριβώς αυτο που σας ταιριάζει.

Μανικιούρ

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε το στιλ σας διαλέγοντας ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει.

Η λέξη “μανικιούρ” προέρχεται από τις Λατινικές: “manus” που σημαίνει “Χέρι” και “Cura” που σημαίνει “Φροντίδα”. Το μανικιούρ είναι η καλλυντική περιποίηση ομορφιάς για τα νύχια και τα χέρια.

Τα περιποιημένα χέρια, και άρα τα περιποιημένα νύχια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης και της αυτοπεποίθησής μας. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να φροντίζουμε, καθημερινά, τα νύχια μας να είναι καλοφτιαγμένα, σχηματισμένα και βαμμένα, βάση της ιδιαίτερης και ξεχωριστής προσωπικότητάς μας.

Στο χώρο μας η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα με ιδιαίτερη εργασία από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις, από στρογγυλεμένα νύχια, τετράγωνα με σχέδια, nude αποχρώσεις και πολλές άλλες. Επιπλέον, εφαρμόζουμε μανικιούρ παραφίνης, την ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ, που διαρκεί έως και 15 ημέρες, καθώς και μανικιούρ με Bio-Gel.

Πεντικιούρ

Τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα νύχια με τη σωστή απόχρωση βερνικιού πάντα συμπληρώνουν τέλεια την εξωτερική σας εμφάνιση.

Το πεντικιούρ ως λέξη, αναφέρεται στην επιφανειακή καλλυντική περιποίηση των ποδιών και των νυχιών στα πόδια. Προέρχεται από τις λατινικές λέξεις “pedis”  που σημαίνει “του ποδιού,” και “Cura” που σημαίνει “φροντίδα”.

Θεωρείται ότι το πεντικιούρ αποτελεί μια καλοκαιρινή συνήθεια. Ωστόσο, το χειμώνα τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερη περιποίηση, λόγω των κλειστών παπουτσιών.

Ένα πεντικιούρ, λοιπόν, στον χώρο μας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, καθώς πραγματοποιείται καθαρισμός των νυχιών.